Kantoor Van Praet bvba

Alle verzekeringen - Beleggingen - Bankzaken

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor en AXA bankagent op de Brusselsesteenweg 97 te 1980 ZEMST, met vijf medewerkers: we zijn centraal gelegen te Zemst, en we hebben een ruime privé parking. Ons kantoor behartigt uw belangen als particulier, zelfstandige en KMO op het gebied van verzekeringen, spaar-en beleggingsproducten, kredieten.

  • Als onafhankelijke makelaar kunnen we u alle verzekeringen aanbieden, bij de meeste verzekeringsmaatschappijen.
  • We zijn reeds gestart met het aanbieden van verzekeringen en kredieten sinds 1978. Eerst via ons kantoor te Hofstade. Vanaf januari 2000 zijn we ook aanwezig te Zemst: we zijn dan ook gestart met een AXA bankkantoor. AXA bank biedt een complete waaier van financiële diensten: zicht- en spaarrekeningen; alle beleggingsproducten; alle kredieten, AXA Self Service automaat.

bezoek onze AXA Bank website

  • Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor en AXA bankagent op de Brusselsesteenweg 97 te 1980 ZEMST, met vijf medewerkers: we zijn centraal gelegen te Zemst, en we hebben een ruime privé parking. Ons kantoor behartigt uw belangen als particulier, zelfstandige en KMO op het gebied van verzekeringen, spaar-en beleggingsproducten, kredieten.

Als u bij ons een lening of verzekering aanvraagt dan onderzoeken wij voor u welke verzekeringsmaatschappij of kredietverstrekker de beste voorwaarden of premies biedt.

Let op, geld lenen kost ook geld!

We werken o.a. samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen:

AXA, AG insurance, Allianz, Baloise, Generali, Vivium, DKV hospitalisatieverzekering, DAS rechtsbijstand, ARAG, Euromex, Europ assistance, VAB, Dela …..

Uiteraard staan we ook écht voor u klaar in geval van schade: we regelen de schade zelf pro-actief via ons kantoor: we zorgen voor de opvolging in samenspraak met de beheerders van de maatschappij en onafhankelijke experten.

      • Ook buiten de ruime openingsuren, kunt u ons 24/24u contacteren (via een tele-bijstand van ons kantoor)
      • Als zelfstandige staan we steeds klaar om u de beste oplossingen te bieden.

Wij wensen u veel surfplezier en hopen binnenkort meer van u te mogen horen. Uiteraard staan wij eveneens persoonlijk tot uw dienst, want daar zijn we voor.
André, Jenny en Kristel Van Praet.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.


Heeft u vragen of wenst u meer informatie?


Contacteer ons Bel 015/61.30.03